Μαρμαρι Φωτια / ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ. - ΣΤΙΣ ... / Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τη 1.00 τα ξημερώματα της δευτέρας πάνω από το μαρμάρι στη περιοχή φηγιάς του δήμου.

Μαρμαρι Φωτια / ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ. - ΣΤΙΣ ... / Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τη 1.00 τα ξημερώματα της δευτέρας πάνω από το μαρμάρι στη περιοχή φηγιάς του δήμου.. Πού θα κάνετε δωρεάν rapid test σήμερα 23.08.2021 | 08:39 εύβοια: — fay lyssaiou 🇬🇷🇨🇾🇮🇱🇲🇫🇦🇪🇪🇬🇸🇦🇦🇹🇦🇲 (@faylyss) august 23, 2021. Ελικόπτερο της πυροσβεστικής/ φωτογραφία αρχείου intime news. Σημειώνεται, ότι το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι. Εν τω μεταξύ, ο δήμαρχος καρύστου, μιλώντας στην ερτ, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η φωτιά στο μαρμάρι θα τεθεί σύντομα υπό έλεγχο.

#φωτια #ευβοια #μαρμαρι #καρυστος pic.twitter.com/vyn8dbtswg — fay lyssaiou 🇬🇷🇨🇾🇮🇱🇲🇫🇦🇪🇪🇬🇸🇦🇦🇹🇦🇲 (@faylyss) august 23, 2021 Η φωτιά στο μαρμάρι, (ανήκει στο δήμο καρύστου), οπως φαίνεται μέσα από το πλοίο κατά τον απόπλου του, στις 6:45 π.μ από το λιμάνι. Η εστία είναι μεγάλη και στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 10 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. #φωτια #ευβοια #μαρμαρι #καρυστος pic.twitter.com/vyn8dbtswg. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στην περιοχή φυγιά, πάνω από το μαρμάρι στη νότια εύβοια.τα ξημερώματα εκκενώθηκαν δύο οικισμοί, ενώ το πρωί δόθηκε εντολή εκκένωσης και για.

Evacuation launched after Greece's Evia island is hit by ...
Evacuation launched after Greece's Evia island is hit by ... from i1.wp.com
Περιορίστηκε το μέτωπο της πυρκαγιάς. #φωτια #ευβοια #μαρμαρι #καρυστος pic.twitter.com/vyn8dbtswg Ήταν περίπου 01:30 τα ξημερώματα της δευτέρας (24.08.2021) όταν σε επαρχιακό δρόμο, σε δασική περιοχή στη νότια. #φωτια #ευβοια #μαρμαρι #καρυστος pic.twitter.com/vyn8dbtswg. Evima team 23.08.2021 | 15:40. Πού θα κάνετε δωρεάν rapid test σήμερα 23.08.2021 | 08:39 εύβοια: Το μεσημέρι της δευτέρας η εικόνα από το πύρινο μέτωπο σήμανε ξανά συναγερμό στον οικισμό φυγιά. Η φωτιά στο μαρμάρι, (ανήκει στο δήμο καρύστου), οπως φαίνεται μέσα από το πλοίο κατά τον απόπλου του, στις 6:45 π.μ από το λιμάνι.

Η φωτιά εκδηλώθηκε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή φυγιά της.

Αυτή την ώρα, μετά από μήνυμα του 112, εκκενώνεται προληπτικά το μαρμάρι. Οι ισχυροί άνεμοι εμποδίζουν τα εναέρια μέσα να επιχειρήσουν στη μεγάλη φωτιά που καίει στην κάρυστο. Σημειώνεται, ότι το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι. Newsit ελλαδα φωτια στην καρυστο: Βίντεο στο twitter με τις φλόγες όπως φαίνονται μέσα από το πλοίο. #φωτια #ευβοια #μαρμαρι #καρυστος pic.twitter.com/vyn8dbtswg Ήταν περίπου 01:30 τα ξημερώματα της δευτέρας (24.08.2021) όταν σε επαρχιακό δρόμο, σε δασική περιοχή στη νότια εύβοια, ξεσπούσε ακόμη μια φωτιά. Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στην πυροσβεστική για φωτιά στην κάρυστο και συγκεκριμένα στην περιοχή φηγιάς, πάνω από το μαρμάρι. Oλεσ οι ειδησεισ και τα τελευταια νεα για το tag φωτια στο μαρμαρι. — fay lyssaiou 🇬🇷🇨🇾🇮🇱🇲🇫🇦🇪🇪🇬🇸🇦🇦🇹🇦🇲 (@faylyss) august 23, 2021. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στην περιοχή φυγιά, πάνω από το μαρμάρι στη νότια εύβοια.τα ξημερώματα εκκενώθηκαν δύο οικισμοί, ενώ το πρωί δόθηκε εντολή εκκένωσης και για. Η φωτιά εκδηλώθηκε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή φυγιά της. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τη 1.00 τα ξημερώματα της δευτέρας πάνω από το μαρμάρι στην περιοχή φηγιάς του δήμου καρύστου στη νότια εύβοια.

#φωτια #ευβοια #μαρμαρι #καρυστος pic.twitter.com/vyn8dbtswg Ελικόπτερο της πυροσβεστικής/ φωτογραφία αρχείου intime news. Οι ισχυροί άνεμοι εμποδίζουν τα εναέρια μέσα να επιχειρήσουν στη μεγάλη φωτιά που καίει στην κάρυστο. Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στην πυροσβεστική για φωτιά στην κάρυστο και συγκεκριμένα στην περιοχή φηγιάς, πάνω από το μαρμάρι. Η φωτιά εκδηλώθηκε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή φυγιά της.

Μεγάλη φωτιά στην Κάρυστο: Κοντά σε σπίτια οι φλόγες ...
Μεγάλη φωτιά στην Κάρυστο: Κοντά σε σπίτια οι φλόγες ... from newpost.gr
Βίντεο στο twitter με τις φλόγες όπως φαίνονται μέσα από το πλοίο. Ήταν περίπου 01:30 τα ξημερώματα της δευτέρας (24.08.2021) όταν σε επαρχιακό δρόμο, σε δασική περιοχή στη νότια εύβοια, ξεσπούσε ακόμη μια φωτιά. Η εστία είναι μεγάλη και στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 10 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Μαίνεται πυρκαγιά, που ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες, σε δασική έκταση στον φηγιά καρύστου ευβοίας. Πριν από λίγο δόθηκε μέσω Η φωτιά στο μαρμάρι, (ανήκει στο δήμο καρύστου), οπως φαίνεται μέσα από το πλοίο κατά τον απόπλου του, στις 6:45 π.μ από το λιμάνι. Στο σημείo έσπευσαν και επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 20 οχήματα και μία ομάδα. Δεν πετάνε τα εναέρια μέσα λόγω των ανέμων.

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τη 1.00 τα ξημερώματα της δευτέρας πάνω από το μαρμάρι στη περιοχή φηγιάς του δήμου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή φυγιά της. Η φωτιά στο μαρμάρι, (ανήκει στο δήμο καρύστου), οπως φαίνεται μέσα από το πλοίο κατά τον απόπλου του, στις 6:45 π.μ από το λιμάνι. Ανοίγει ο χορός των απολύσεων για τους ανεμβολίαστους. Μαίνεται πυρκαγιά, που ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες, σε δασική έκταση στον φηγιά καρύστου ευβοίας. Δεν πετάνε τα εναέρια μέσα λόγω των ανέμων. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στη δ.ε. Η φωτιά στο μαρμάρι, (ανήκει στο δήμο καρύστου), οπως φαίνεται μέσα από το πλοίο κατά τον απόπλου του, στις 6:45 π.μ από το λιμάνι. Πριν από λίγο δόθηκε μέσω Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στην πυροσβεστική για φωτιά στην κάρυστο και συγκεκριμένα στην περιοχή φηγιάς, πάνω από το μαρμάρι. Οι ισχυροί άνεμοι εμποδίζουν τα εναέρια μέσα να επιχειρήσουν στη μεγάλη φωτιά που καίει στην κάρυστο. Σημειώνεται, ότι το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι. #φωτια #ευβοια #μαρμαρι #καρυστος pic.twitter.com/vyn8dbtswg Δευτέρα, 23 αυγούστου 2021, 07:40 πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε δασική έκταση στον φηγιά καρύστου ευβοίας.

Περιορίστηκε το μέτωπο της πυρκαγιάς. — fay lyssaiou 🇬🇷🇨🇾🇮🇱🇲🇫🇦🇪🇪🇬🇸🇦🇦🇹🇦🇲 (@faylyss) august 23, 2021. Μαίνεται πυρκαγιά, που ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες, σε δασική έκταση στον φηγιά καρύστου ευβοίας. Η εστία είναι μεγάλη και στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 10 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Η φωτιά στο μαρμάρι, (ανήκει στο δήμο καρύστου), οπως φαίνεται μέσα από το πλοίο κατά τον απόπλου του, στις 6:45 π.μ από το λιμάνι.

Μαρμαρι Φωτια - Nonews-NEWS: Μάχη στην Εύβοια για να μην ...
Μαρμαρι Φωτια - Nonews-NEWS: Μάχη στην Εύβοια για να μην ... from thecaller.gr
Μαίνεται πυρκαγιά, που ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες, σε δασική έκταση στον φηγιά καρύστου ευβοίας. Νέος συναγερμός στην εύβοια με φωτιά στο μαρμάρι και εκκενώσεις οικισμών. Newsit ελλαδα φωτια στην καρυστο: Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τη 1.00 τα ξημερώματα της δευτέρας πάνω από το μαρμάρι στη περιοχή φηγιάς του δήμου. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τη 1.00 τα ξημερώματα της δευτέρας πάνω από το μαρμάρι στην περιοχή φηγιάς του δήμου καρύστου στη νότια εύβοια. Εν τω μεταξύ, ο δήμαρχος καρύστου, μιλώντας στην ερτ, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η φωτιά στο μαρμάρι θα τεθεί σύντομα υπό έλεγχο. Πριν από λίγο δόθηκε μέσω Βίντεο στο twitter με τις φλόγες όπως φαίνονται μέσα από το πλοίο.

Η φωτιά στο μαρμάρι, (ανήκει στο δήμο καρύστου), οπως φαίνεται μέσα από το πλοίο κατά τον απόπλου του, στις 6:45 π.μ από το λιμάνι.

— fay lyssaiou 🇬🇷🇨🇾🇮🇱🇲🇫🇦🇪🇪🇬🇸🇦🇦🇹🇦🇲 (@faylyss) august 23, 2021. Πιθανή επιστροφή μάσκας στους εξωτερικούς χώρους βίντεο 23.08.2021 | 00. #φωτια #ευβοια #μαρμαρι #καρυστος pic.twitter.com/vyn8dbtswg Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στην περιοχή φυγιά, πάνω από το μαρμάρι στη νότια εύβοια.τα ξημερώματα εκκενώθηκαν δύο οικισμοί, ενώ το πρωί δόθηκε εντολή εκκένωσης και για. Περιορίστηκε το μέτωπο της πυρκαγιάς. — fay lyssaiou 🇬🇷🇨🇾🇮🇱🇲🇫🇦🇪🇪🇬🇸🇦🇦🇹🇦🇲 (@faylyss) august 23, 2021. Oλεσ οι ειδησεισ και τα τελευταια νεα για το tag φωτια στο μαρμαρι. Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στην. Δεν πετάνε τα εναέρια μέσα λόγω των ανέμων. Η φωτιά στο μαρμάρι, (ανήκει στο δήμο καρύστου), οπως φαίνεται μέσα από το πλοίο κατά τον απόπλου του, στις 6:45 π.μ από το λιμάνι. Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στην πυροσβεστική για φωτιά στην κάρυστο και συγκεκριμένα στην περιοχή φηγιάς, πάνω από το μαρμάρι. Πριν από λίγο δόθηκε μέσω Η φωτιά στο μαρμάρι, (ανήκει στο δήμο καρύστου), οπως φαίνεται μέσα από το πλοίο κατά τον απόπλου του, στις 6:45 π.μ από το λιμάνι.